Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Engaged Learning Lunch 12 december 2023 12:30 - 13:30

Eens per maand is er een inlooplunch voor alle VU-medewerkers die geïnteresseerd zijn in of betrokken zijn bij verschillende vormen van Engaged Learning. Dit biedt ons de gelegenheid om samen te komen, ideeën, kennis en ervaringen uit te wisselen, elkaar te inspireren of gewoon met elkaar in contact te komen.

Het CSL-team nodigt je uit voor een maandelijkse lunchsessie voor alle VU-medewerkers die geïnteresseerd zijn in of betrokken zijn bij verschillende vormen van Engaged Learning. Deze vorm van leren is ervaringsgericht onderwijs waarin studenten en docenten samen met externe partners werken aan vraagstukken met en voor onze samenleving. Deze partners kunnen CSO's, overheidsorganisaties, maatschappelijke organisaties, bedrijven of bewoners uit de lokale gemeenschap zijn. Deze vorm van onderwijs is bekend onder vele namen, zoals Community Service Learning, Transdisciplinair Onderwijs, Community Engaged Learning of Stakeholder Engaged Learning.

De lunch biedt ons de gelegenheid om samen te komen, ideeën, kennis en ervaringen uit te wisselen, elkaar te inspireren of gewoon met elkaar in contact te komen. Als je vragen hebt over het implementeren van een Engaged Learning aanpak in je cursus, stel ze dan gerust tijdens onze lunchbijeenkomst. Onze teamleden hebben ervaring met deze onderwijsvorm in hun cursussen en zijn meer dan bereid om kennis en ideeën met je uit te wisselen.

Kom een broodje met ons eten op de volgende data: 12 december 2023; 18 januari 2024; 13 februari 2024; 12 maart 2024; 18 april 2024; 14 mei 2024; en 11 juni 2024.

Inschrijven is niet nodig, maar als je een specifieke vraag hebt, kun je altijd van tevoren contact met ons opnemen via CSL@vu.nl.

Over Engaged Learning Lunch

Startdatum

  • 12 december 2023

Tijd

  • 12:30 - 13:30

Locatie

  • NU-02A59

Georganiseerd door

  • Het VU CSL-team

Taal

  • Engels / Nederlands