Home > Alumni > Publicaties

Gebouw met griffioen

Als VU-alumnus kun je op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen je vakgebied, wetenschap in het algemeen en de VU.

Alumninieuwsbrief

Speciaal voor VU-alumni maken we de VU-alumninieuwsbrief. Deze staat vier keer per jaar vol alumniactiviteiten, nieuws en lezersacties. Meld je aan voor de VU-alumninieuwsbrief.

Bekijk eerdere edities van de VU-alumninieuwsbrief.

Engelstalig alumninews
Naast een Nederlandstalige Alumninieuwsbrief, is er ook een Engelstalige versie die enkele keren per jaar verschijnt. Blijf op hoogte van ontwikkelingen en activiteiten van de VU in het buitenland met de Engelstalige nieuwsbrief.

Advalvas
Advalvas is het onafhankelijke medium van de VU. Dagelijks vers nieuws op de site; het tweewekelijkse magazine kunt u daar ook lezen.

W-zine en/of persberichten
Wil je automatisch nieuws over promoties en oraties ontvangen? Meld je dan aan voor W-zine. Om persberichten van de VU te ontvangen, kun je je aanmelden voor de VU-perslijst.

VU Magazine
Van 2008-2011 verscheen VU Magazine. Je kunt het hier nog raadplegen, net als het magazine gewoon bijzonder, dat de VU van 2004 tot 2008 publiceerde.

English: alumni publications