Feestelijke start bouw Nieuwe Universiteitsgebouw> VU is verder kijken
Feestelijke start bouw Nieuwe Universiteitsgebouw

‘s Avonds film kijken in de collegezaal van overdag: dat kan in het multifunctionele Nieuwe Universiteitsgebouw. De komende drie jaar bouwt de VU dit duurzame gebouw aan de De Boelelaan. Donderdag 18 september vond de officiële start van de bouw plaats.

Sluiten Lees meer
Kies je masteropleiding> VU is verder kijken
Kies je masteropleiding

De VU zit midden op de as tussen wetenschap en het bedrijfsleven: de Zuidas. We bieden meer dan 100 masteropleidingen aan binnen verschillende disciplines. Naast de reguliere masters zijn er ook speciale onderzoeksmasters en masteropleidingen waarmee je een eerstegraads lesbevoegdheid voor het voortgezet onderwijs kunt halen.

Sluiten Overzicht masteropleidingen
Campustentoonstelling Let's meet on campus> VU is verder kijken
Campustentoonstelling Let's meet on campus

De VU campus wordt vernieuwd. Dit is noodzakelijk om nu en in de toekomst moderne onderwijs- en onderzoekvoorzieningen te garanderen. De campus moet voor studenten en medewerkers ook gastvrij en comfortabel zijn. Het sleutelbegrip in de campusontwikkeling is dan ook ‘Ontmoeting’.

Sluiten Bekijk de campustentoonstelling
Overeenkomst topuniversiteit China> VU is verder kijken
Overeenkomst topuniversiteit China

Woensdag 8 oktober jl heeft collegevoorzitter Jaap Winter in Shanghai een overeenkomst gesloten met Fudan University om te komen tot samenwerking op het gebied van onderwijs en onderzoek. Fudan University, opgericht in 1905, behoort tot de drie beste universiteiten in China.

Sluiten Lees meer

Agenda

22 oktober | 11.45 | Aula

Dermale en orale wondgenezing

Meer evenementen
Bachelordag Girard Lezing VU: geweld is geen optieKom een Dagje studeren!

spamfuik@vu.nl