Kies je bacheloropleiding> VU is verder kijken
Kies je bacheloropleiding

De VU biedt goed onderwijs met veel keuzemogelijkheden en goede begeleiding. We eisen veel van onze docenten én van onze studenten. De VU biedt bijna 50 bacheloropleidingen aan in verschillende studierichtingen. De onderwijsprogramma’s zijn zo ingericht, dat we er samen het beste resultaat uit kunnen halen.

Sluiten 10 redenen om aan de VU te studeren
Joint master Entrepreneurship> VU is verder kijken
Joint master Entrepreneurship

Vanaf studiejaar 2014/2015 starten de VU en de Universiteit van Amsterdam met de joint master Entrepreneurship. Studenten leren om breed, wetenschappelijk onderbouwd naar ondernemendheid en ondernemerschap te kijken. De nadruk ligt hiermee op research based onderwijs. Daarnaast ontwikkelen de studenten de mentaliteit en vaardigheden waar ondernemerschap om vraagt.

Sluiten Entrepreneurship (Joint Master's Programme)
Manifest: steun particulier initiatief> VU is verder kijken
Manifest: steun particulier initiatief

Particulier initiatief is springlevend, maar om vitaal te blijven en te groeien moet ze ook door de overheid op waarde worden geschat. In april leveren wetenschappers en experts met het manifest 'Er waart een golf van idealisme door Nederland' een bijdrage aan het zelfbewustzijn van de vele particuliere initiatieven en geven ze uiting aan bezieling, perspectief en idealen.

Sluiten Lees meer
Samen werken wij aan duurzaamheid> VU is verder kijken
Samen werken wij aan duurzaamheid

De VU levert een tastbare bijdrage aan de leefbaarheid van onze planeet voor huidige en toekomstige generaties. De VU is een Fairtrade Universiteit met daktuinen, een eigen Wereldwinkel, opleidingen op het gebied van Duurzaamheid & Energie en een groen vervoersbeleid.

Sluiten Duurzaamheid
Vrije Schrijver: P.F. Thomese> VU is verder kijken
Vrije Schrijver: P.F. Thomese

P.F. Thomése is de Vrije Schrijver aan de VU. Hij treedt op bij evenementen voor onze studenten en medewerkers en neemt deel aan colleges en workshops. Ook zal hij speciaal voor de VU een boekje schrijven.

Sluiten P.F. Thomése
Public Science VU Matching

spamfuik@vu.nl