VU feliciteert winnaars> VU is verder kijken
VU feliciteert winnaars

Tijdens de OAJ werden de Onderwijsprijs en de StudenTalentprijs uitgereikt aan Sonja Zweegman en Yusssef Al Tamimi. Het Academisch jaar werd geopend door Jaap Winter, voorzitter College van Bestuur, VU Vrije Schrijver Joost de Vries en Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW.

Sluiten Opening Academisch Jaar
Kies je masteropleiding> VU is verder kijken
Kies je masteropleiding

De VU zit midden op de as tussen wetenschap en het bedrijfsleven: de Zuidas. We bieden meer dan 100 masteropleidingen aan binnen verschillende disciplines. Naast de reguliere masters zijn er ook speciale onderzoeksmasters en masteropleidingen waarmee je een eerstegraads lesbevoegdheid voor het voortgezet onderwijs kunt halen.

Sluiten Overzicht masteropleidingen
Joint master Entrepreneurship> VU is verder kijken
Joint master Entrepreneurship

Vanaf studiejaar 2014/2015 starten de VU en de Universiteit van Amsterdam met de joint master Entrepreneurship. Studenten leren om breed, wetenschappelijk onderbouwd naar ondernemendheid en ondernemerschap te kijken. De nadruk ligt hiermee op research based onderwijs. Daarnaast ontwikkelen de studenten de mentaliteit en vaardigheden waar ondernemerschap om vraagt.

Sluiten Entrepreneurship (Joint Master's Programme)
VU verwelkomt nieuwe internationale studenten> VU is verder kijken
VU verwelkomt nieuwe internationale studenten

Bijna 1000 nieuwe internationale studenten maakten woensdag kennis met hun nieuwe universiteit. Tijdens het Word of Welcome werden zij voorbereid op hun verblijf in Amsterdam, hun studie aan de VU en maakten zij kennis met hun mede-studenten.

Sluiten Lees meer
VU Campus Open Air> VU is verder kijken
VU Campus Open Air

Op donderdag 4 september vindt op het Campusplein van de VU het gratis openluchtfestival VU Open Air plaats. Dit festival vormt de culturele start van het academisch jaar, met een infomarkt, muziek, theater en lekker eten.

Sluiten Lees meer

Agenda

1 - 5 september | 20.15 | Dak HG VU

On the Roof Filmfestival

4 september | 12:00 | VU Campus

VU Campus Open Air

Meer evenementen
Kom een Dagje studeren! On the Roof Film festival

spamfuik@vu.nl