Feestelijke start bouw Nieuwe Universiteitsgebouw> VU is verder kijken
Feestelijke start bouw Nieuwe Universiteitsgebouw

‘s Avonds film kijken in de collegezaal van overdag: dat kan in het multifunctionele Nieuwe Universiteitsgebouw. De komende drie jaar bouwt de VU dit duurzame gebouw aan de De Boelelaan. Donderdag 18 september vond de officiële start van de bouw plaats.

Sluiten Lees meer
Kies je masteropleiding> VU is verder kijken
Kies je masteropleiding

De VU zit midden op de as tussen wetenschap en het bedrijfsleven: de Zuidas. We bieden meer dan 100 masteropleidingen aan binnen verschillende disciplines. Naast de reguliere masters zijn er ook speciale onderzoeksmasters en masteropleidingen waarmee je een eerstegraads lesbevoegdheid voor het voortgezet onderwijs kunt halen.

Sluiten Overzicht masteropleidingen
Seidell & Wawoe in de Universiteit van Nederland> VU is verder kijken
Seidell & Wawoe in de Universiteit van Nederland

VU-wetenschappers Jaap Seidell en Kilian Wawoe geven in oktober een college bij de Universiteit van Nederland. Seidell zal op 7 oktober vertellen over voeding en op 8 oktober geeft Wawoe college over organisatiepsychologie. De colleges verschijnen online op YouTube en worden ook op tv uitgezonden bij de NTR.

Sluiten Lees meer
U-meet: Dilemma’s in de zorg op te lossen met robots?> VU is verder kijken
U-meet: Dilemma’s in de zorg op te lossen met robots?

Kunnen robots helpen in de zorg, bijvoorbeeld in de zorg voor ouderen? Maandag 6 oktober 2014 organiseert de VU de U-meet: wetenschap en publiek discussiëren over het oplossen van dilemma’s in de zorg met behulp van robots.

Sluiten Lees meer
Debat Herstel van vertrouwenKom een Dagje studeren! Sociale Media

spamfuik@vu.nl