VU feliciteert winnaars> VU is verder kijken
VU feliciteert winnaars

Tijdens de OAJ werden de Onderwijsprijs en de StudenTalentprijs uitgereikt aan Sonja Zweegman en Yusssef Al Tamimi. Het Academisch jaar werd geopend door Jaap Winter, voorzitter College van Bestuur, VU Vrije Schrijver Joost de Vries en Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW.

Sluiten Opening Academisch Jaar
Kies je masteropleiding> VU is verder kijken
Kies je masteropleiding

De VU zit midden op de as tussen wetenschap en het bedrijfsleven: de Zuidas. We bieden meer dan 100 masteropleidingen aan binnen verschillende disciplines. Naast de reguliere masters zijn er ook speciale onderzoeksmasters en masteropleidingen waarmee je een eerstegraads lesbevoegdheid voor het voortgezet onderwijs kunt halen.

Sluiten Overzicht masteropleidingen
Seidell & Wawoe in de Universiteit van Nederland> VU is verder kijken
Seidell & Wawoe in de Universiteit van Nederland

VU-wetenschappers Jaap Seidell en Kilian Wawoe geven in oktober een college bij de Universiteit van Nederland. Seidell zal op 7 oktober vertellen over voeding en op 8 oktober geeft Wawoe college over organisatiepsychologie. De colleges verschijnen online op YouTube en worden ook op tv uitgezonden bij de NTR.

Sluiten Lees meer
VU-wetenschappers over Prinsjesdag> VU is verder kijken
VU-wetenschappers over Prinsjesdag

Onze wetenschappers volgen de plannen die op Prinsjesdag worden gepresenteerd op de voet. Vanuit hun vakgebied en wetenschappelijke expertise laten zij weten wat ze van de plannen vinden.

Sluiten Lees meer
Feestelijke start bouwKom een Dagje studeren!

spamfuik@vu.nl