Home > Nieuws & Pers > Agenda
tot
01-09-2015

OAJ

Op dinsdag 1 september 2015 viert de Vrije Universiteit de start van het nieuwe academische jaar en tevens begin van haar 27e lustrum. De VU staat sinds 1880 midden in de maatschappij en werkt al 135 jaar aan de vraagstukken van morgen.

Tijd: 14.30 UUR Locatie: Aula
17-09-2015

Kennisdiner met Jaap Seidell

Je wilt gezond eten en niet te dik worden maar welk dieet is goed, wat is gezond eten? Jaap Seidell geeft, tijdens het uiteraard zeer gezonde diner, adviezen op basis van onderzoek en zijn boek Het Voedsellabyrint.

Tijd: 19:00 UUR Locatie: Stadsboerderij, Meerkoetenweg 9, 8218 NA Lelystad
20-09-2015

Twijfel en Keuze in de filosofie

Een lezingenreeks met het thema: twijfel en keuze. Samen met sprekers wordt in een aantal bijeenkomsten een zoektocht gedaan naar het omgaan met twijfels en het maken van keuzes op diverse terreinen als de psychologie, economie, literatuur, wetenschap, filosofie, medische wetenschap en Bijbelse personages en theologie.

Tijd: 11:00 UUR Locatie: Oude Kerkje, Kortenhoefse Dijk 168, Kortenhoef
09-10-2015

Het medisch beoordelingstraject bij letselschade

De schade bepalen en begroten in letselschadezaken is een complexe aangelegenheid. Er is vaak een medisch beoordelingstraject nodig dat kostbaar en tijdrovend is, en belastend voor het slachtoffer. In haar promotieonderzoek heeft Annelies Wilken de knelpunten in het medisch beoordelingstraject onderzocht. Haar onderzoek heeft bovendien geresulteerd in de Medische Paragraaf bij de Gedragscode Behandeling Letselschade.

Tijd: 13.45 UUR Locatie: Aula