Home > Nieuws & Pers > Agenda
tot
26-01-2017

De toekomst van de informele zorg

De toekomst van de informele zorg staat centraal op een symposium dat het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) samen met het Institute for Societal Resilience van de Vrije Universiteit organiseert.

Tijd: 13:00-15:00 uur Locatie: Vrije Universiteit Amsterdam, hoofdgebouw Auditorium | De Boelelaan 1105 | 1081 HV | Amsterdam
24-02-2017

Aromatic Art (Re-)reconstructed: In Search of Lost Scents

Symposium waarin een kunst- en geur-historicus, een psycholoog en een kunstenaar het belang van geur in cultuur zullen aantonen. De lezingen worden afgesloten met de performance LIVE MOON SMELLING door Hagen Betzwieser.

Tijd: 14:45-17.00 uur Locatie: Hoofdgebouw Vrije Universiteit, collegezaal KC.07, begane grond
03-03-2017

Workshop: Aromatic Art (Re-)reconstructed: In Search of Lost Scents

Rondleiding en workshop bij de tentoonstelling ‘Aromatic Art (Re-)reconstructed: In Search of Lost Scents’. De tentoonstelling geeft een overzicht van de manier waarop internationale kunstenaars en parfumeurs geuren in hun kunst verwerken en zo de grenzen van de ‘visuele’ kunst oprekken.

16-03-2017

10-04-2017