Home > Onderwijs > Masteropleidingen > Opleidingen [a-z] > [i-l] > Leraar voorbereidend hoger onderwijs (16 vakken)

Leraar voorbereidend hoger onderwijs (16 vakken)

Heb hart voor het onderwijs. Heb hart voor je leerlingen.


Het voortgezet onderwijs staat te springen om enthousiaste vakdocenten. Docenten die weten hoe leren werkt. En vooral: die weten hoe ze hun kennis kunnen delen met leerlingen van nu en ook van hen kunnen leren. Daarom groeit de behoefte aan eerstegraads leerkrachten met een academische opleiding en een gedegen vakkennis.

Heb jij hart voor onderwijs? Zie jij het als een uitdaging om jonge mensen te begeleiden bij het verwerven van kennis en vaardigheden? Hen enthousiast te maken voor jouw vak en zicht te bieden op hun eigen kwaliteiten? En sta je er voor open je eigen leren en handelen onder de loep te nemen? Kies dan voor de masteropleiding Leraar voorbereidend hoger onderwijs (kortweg: universitaire lerarenopleiding) aan de VU waarmee je je eerstegraads lesbevoegdheid haalt.

  • Taal: Nederlands
     
  • Vorm: Deeltijd, Voltijd
  • Interessegebied: Economie, Recht en Bestuur, Gedrag en Maatschappij, Gezondheid en Beweging, Informatica, Wiskunde en Bedrijf, Kunst, Cultuur en Geschiedenis, Natuurwetenschappen, Religie en Filosofie, Talen en Communicatie
© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam
Zie ook
Philosophy, Bioethics and Health

spamfuik@vu.nl