VU Coachcafé

Studeer je binnenkort af en heb je nog geen idee wat je wilt na je studie? Of ben je recent afgestudeerd en heb je je draai nog niet helemaal gevonden? Meld je dan nu aan voor het VU Coachcafé op dinsdag 10 november 2020. 

In het VU Coachcafé staat jouw droomcarrière centraal! Onder begeleiding van professionele VU-coaches ga je samen met mede-alumni aan de slag met de volgende vragen: wat zijn mijn talenten, wat is mijn droombaan en hoe bereik ik deze. De avond bestaat uit drie rondes van ongeveer 45 minuten. In afwisselende groepen bespreek je de vragen en deel je ervaringen. Gedurende de avond spreek je dus 3 verschillende coaches en ongeveer zes tot negen mede-alumni. Aan het einde van de avond heb je concrete stappen geformuleerd om je droombaan te bereiken. 

Momenteel is het nog niet mogelijk om trainingen te verzorgen op de campus. Het VU Coachcafé wordt daarom tijdelijk online georganiseerd en vindt plaats via Zoom. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met een link en inloggegevens.

Datum: dinsdag 10 november 2020 
Tijd: 18.30 - 21.30 uur
Locatie: online via Zoom
Kosten: € 25,- voor VU-alumni en € 15,- voor VU-studenten (prijzen zijn inclusief BTW)

Aanmeldbutton

"Ik kreeg de schop onder mijn kont die ik nodig had"

Benieuwd naar de ervaringen van de deelnemers? Lees in het VU Magazine een impressie van het Coachcafé

Het VU Coachcafé wordt meerdere malen per jaar georganiseerd. Ben je verhinderd? Bekijk in de agenda wanneer het volgende VU Coachcafé ingepland staat. Hier vind je ook de overige loopbaangerelateerde cursussen en trainingen voor VU-alumni. 

Heb je een vraag? Mail ons gerust op: [email protected]


Meer activiteiten voor alumni bekijken? Bekijk de agenda