Aanbod voor alumni

Een leven lang leren wordt steeds belangrijker: je bent dan ook nooit uitgeleerd. Je kunt als alumnus terecht voor vervolgonderwijs, trainingen en beurzen. Op deze pagina vind je het aanbod aan activiteiten voor alumni. SBE alumni kunnen daarnaast tot een jaar na afstuderen gratis gebruik blijven maken van het Career Services aanbod.

Loopbaangericht onderwijs

Persoonlijk Leiderschap - Twynstra Gudde

Wil jij de koppeling maken van jouw kwaliteiten met de rol die je hebt op je werk? Na afloop van deze training heb je een beter beeld van jezelf en ga je zelfverzekerder jouw volgende stap tegemoet.

VU Coachcafé

Afgestudeerd en je draai nog niet gevonden? Of nog geen idee wat je wilt na je studie? VU coaches helpen je om jouw talenten te ontdekken en een (nieuwe) koers te bepalen in jouw carrière.

Ken jezelf, Ben jezelf

Heb jij het gevoel klem te zitten tussen de verwachtingen van je omgeving, je ambities en je levensstijl? Deze training laat je ontdekken wat je echt wilt.

De reis van de held

Deze training helpt in het inzichtelijk maken van jouw toekomstige droom, het oplossen van belemmeringen en angsten, en het formuleren van een plan dat jou helpt een nieuwe stap te realiseren.

Overig onderwijs

Wil jij je verder ontwikkelen? Voor VU Alumni is er een breed opleidingsaanbod voor professionals.

Ben je 50+, dan kun je veelzijdige cursussen volgen bij HOVO: Hoger Onderwijs Voor Ouderen.

Er zijn verschillende beurzen beschikbaar voor alumni die verder willen studeren of als afgestudeerde onderzoek willen doen.