Ga na je studie verder in het Buitenland

VSBfonds beurs

Met een VSBfonds beurs kun je na afronding van je opleiding aan de VU in het buitenland verder studeren of onderzoek doen. In 2016 solliciteerden 32 kandidaten van de VU naar een VSBfonds beurs. Er zijn 23 gesprekken gehouden met studenten en uiteindelijk zijn er 8 genomineerd. Voor 2017 zijn er 8 beurzen beschikbaar.

De VSBfonds beurs is bedoeld voor studenten die hun bachelor of masterstudie aan de VU afronden tussen 1 maart 2016 en 31 december 2017. Studenten die aan het AUC afstuderen kunnen zich ook aanmelden indien er collegegeld aan de VU is betaald.

Zie hier voor alle voorwaarden en informatie rondom de aanvraag van een VSBfonds beurs.

Voor meer informatie over de VSBfonds beurs en de procedures op de VU kun je bellen of e-mailen:       
Iris Jager- de Vries
020-5984691
VSBfonds@vu.nl     Prins Bernard Cultuurfonds

Talentvolle afgestudeerde academici (MA) uit alle disciplines kunnen in aanmerking komen voor het Prins Bernard Cultuurfondsbeurs, om zo een verdere stap te zetten naar een toekomst als wetenschapper.

De Cultuurfondsbeurzen zijn bedoeld voor vervolgopleidingen in het buitenland met een minimale duur van een jaar - die leiden tot een tweede Mastertitel of een aanverwante graad - of voor vervolgonderzoek in het buitenland met een minimale duur van drie maanden.

Zie hier voor alle voorwaarden en informatie rondom de aanvraag van een Prins Bernard Cultuurfondsbeurs.

Voor meer informatie over de Prins Bernard Cultuurfonds beurs kun je bellen of e-mailen:       
020 - 520 6130
info@cultuurfonds.nl