Maak kans op een beurs

VSBfonds beurs

Met een VSBfonds beurs kun je na afronding van je opleiding aan de VU in het buitenland verder studeren of onderzoek doen. De VSBfonds beurs is bedoeld voor studenten die hun bachelor of masterstudie aan de VU afronden tussen 1 maart 2019 en 31 december 2020. Studenten die aan het AUC afstuderen kunnen zich ook aanmelden indien er collegegeld aan de VU is betaald. Zie hier voor alle voorwaarden en informatie rondom de aanvraag van een VSBfonds beurs.

Voor meer informatie over de VSBfonds beurs en de procedures op de VU kun je bellen of e-mailen:    
020-5986086
[email protected]

Prins Bernard Cultuurfonds

Talentvolle afgestudeerde academici (MA) uit alle disciplines kunnen in aanmerking komen voor het Prins Bernard Cultuurfondsbeurs, om zo een verdere stap te zetten naar een toekomst als wetenschapper. De Cultuurfondsbeurzen zijn bedoeld voor vervolgopleidingen in het buitenland met een minimale duur van een jaar - die leiden tot een tweede Mastertitel of een aanverwante graad - of voor vervolgonderzoek in het buitenland met een minimale duur van drie maanden. Zie hier voor alle voorwaarden en informatie rondom de aanvraag van een Prins Bernard Cultuurfondsbeurs.

Voor meer informatie over de Prins Bernard Cultuurfonds beurs kun je bellen of e-mailen:
020-5206130
[email protected]

EUI-programma

Het Europees Universitair Instituut (EUI San Domenico di Fiesole, Florence, Italië) is een internationaal instituut voor postdoctoraal onderwijs en onderzoek. Het doctoraalprogramma bereidt onderzoekers voor op het schrijven en verdedigen van een proefschrift.

Het onderwijs- en onderzoeksprogramma bestaat uit vier disciplines:
• geschiedenis en cultuurwetenschappen
• economische wetenschappen
• rechtswetenschappen
• politieke en sociale wetenschappen

De aanmeldingen voor het academische jaar 2020-2021 starten op 1 november 2019. Eind januari 2020 sluit de deadline. Op de website van het Europees Universitair Instituut kun je informatie over de aanvraagprocedure vinden en het aanvraagformulier downloaden. Zie hier voor alle algemene informatie over het EUI-programma.