Ken jezelf, Ben jezelf

In 'Ken jezelf, Ben jezelf' kom je er in vijf avonden achter wie jij bent als mens en welke eigen keuzes daaruit volgen. Thijs Sins van Tatkraft leert je met een filosofische insteek naar jezelf te kijken. Wie ben jij nou echt? Wat zijn jouw ambities? En hoe kun je die gebruiken in je verdere leven? Hervind het contact met jezelf met behulp van grote denkers en praktische oefeningen, en leer te vertrouwen op dit innterlijk contact. Kom erachter waar jij voor staat, wat je waardevol vindt en wat echt betekenig heeft voor jou.

De eerste drie bijeenkomsten staan in het teken van zelfkennis en richten zich op identiteit, verlangen en authenticiteit. Hoe kun je ontsnappen aan de waan van de dag en keuzes maken die dicht bij jezelf staan? Met meer inzichten over jezelf maak je betere keuzes en kun je zelfverzekerd achter die keuzes gaan staan. In de laatste twee bijeenkomsten worden deze inzichten vertaald naar je dagelijkse praktijk door te focussen op intuïtie en het onbewuste. Met de combinatie van zowel denken als doen kun je ondervinden wat het betekent om intuïtief te handelen en te luisteren naar de signalen van je onbewuste. De avonden geven je het gereedschap voor een doeltreffender leven.

Deze training is voor iedereen geschikt, jong en oud, hij/zij die opzoek is naar persoonlijke ontwikkeling, hij/zij die dichter bij zichzelf wil komen te staan. 'Ken jezelf, Ben jezelf' bestaat uit vijf avonden op de VU en heeft een tarief van van €395,- voor VU-alumni, en €495,- voor niet-alumni. Lees meer over de training in VU Magazine.

Quotes uit de evaluaties

“Het gaf mij een heel mooi inzicht over mezelf.'' 
“Mijn persoonlijke missie kwam vanzelf op papier.” 
“Ik vond dit echt een verrijking.”  
“Het gevoel dat alles mogelijk is.”  
“Een week later en het verhaal over keuzes resoneert nog steeds, mijn complimenten”  
“Een vriendengroep waarin alles gezegd kon worden”

Verdiepingstraining De Reis van de Held

Heb jij ‘Ken jezelf, ben jezelf’ al eens gevolgd, of wil jij je verdiepen in de stappen naar innerlijk leiderschap? Kijk dan eens naar onze training 'De Reis van de Held'.

Informatie

DataNajaar 2020
Tijd19:00 - 22:30
LocatieVrije Universiteit Amsterdam
Prijs€395 voor alumni en €495 voor niet-alumni
DeelnemersMaximaal 15
MateriaalWerkmap met oefeningen en teksten krijg je tijdens de cursus