Reis van de held

De 'Reis van de held' laat je meer in contact komen met de kern of essentie van jezelf. Zodat je je leven kan inrichten op basis van heldere inzichten van binnenuit. Want wie in staat is de kern van zichzelf te raken, raakt de hele mensheid. De 'Reis van de held' gaat over innerlijk leiderschap. Dat betekent leiding geven aan jezelf en anderen vanuit een eigen moreel kompas, een diepere laag in jezelf met intuïtieve kennis. De cursus wordt aangeboden voor een VU-alumnitarief van €355,-

De eerstvolgende editie zal dinsdag 29 januari 2019 van start gaan. Je kunt je hier nu al voor aanmelden met het aanmeldformulier!

In vier avonden op de VU en een zaterdagmiddag in de natuur, maken we een reis langs mythologie, filosofie en psychologie in een uitgebalanceerde mix van theorie en praktische oefeningen. Je leert het oude los te laten en met nieuwe ogen te kijken naar jezelf. Waardoor je uiteindelijk een innerlijk kompas overhoudt waar je U tegen zegt! Voor velen is dit het langverwachte vervolg van ‘Ken jezelf, ben jezelf’, maar je kunt deze cursus ook volgen zonder voorkennis. De held is in ieder van ons aanwezig, wanneer ga jij de drempel over? 

 Extra informatie

DataDinsdagen 29 januari, 5, 12 en 19 februari 2019 (avonden) | zaterdag 2 maart 2019 (overdag)
Tijd19:00 - 22:00 | 10:00 - 17:00
LocatieVrije Universiteit – Amsterdam
Prijs€355
DeelnemersMaximaal 15
MateriaalWerkmap met oefeningen en teksten krijg je tijdens de cursus

Meld je aan

Vul het aanmeldformulier in