Persoonlijk Leiderschap - Twynstra Gudde

In ‘Persoonlijk Leiderschap’ geeft Catherine van Nierop (leiderschapsexpert bij Twynstra Gudde) je de handvatten om de volgende stap in je carrière te zetten. Je maakt de koppeling van jouw kwaliteiten met de rol die je hebt op je werk. Heb je al een paar jaar werkervaring en twijfel je over je volgende stap? Wil je beter leren omgaan met lastige werksituaties? Creëer een duidelijker beeld van jezelf en ga zelfverzekerder jouw volgende stap tegemoet! 

De training begint met intake waarin je jouw persoonlijke leerdoel formuleert. Waar wil je beter in worden en waarom wil je dit? Vervolgens leer je, aan de hand van verschillende werkvormen, inzichten te krijgen over jezelf, je gedrag en je handelen. De training sluit af met jouw volgende stap; waar ben je goed in en wat ga je hiermee doen? Naast de trainingsdagen krijg je een huiswerk opdracht en een werkboek dat je gedurende de training gebruikt. Na afloop ben je zekerder over jouw willen en kunnen en weet wat je te doen staat om die volgende stap te nemen in jouw carrière. Catherine van Nierop werkt bij Twynstra Gudde als adviseur. “Persoonlijke groei is altijd spannend, want je confronteert jezelf met je twijfels en belemmeringen. Maar uit eigen ervaring kan ik vertellen dat het de moeite waard is". De training heeft Catherine speciaal toegespitst op het benutten van de kwaliteiten van het individu.

Persoonlijk Leiderschap bestaat uit 2 volle dagen op de VU en wordt namens Twynstra Gudde door Catherine aangeboden voor een speciaal tarief van €490,- exclusief voor VU-alumni. In een interview met Catherine in VU Magazine lees je meer over de training.

Aanmelding voor deze training is gesloten

Informatie

Data27 september en 18 oktober 2019
Tijd09:00 - 17:00
LocatieVrije Universiteit – Amsterdam
Prijs€490
DeelnemersMaximaal 12
MateriaalWerkboek met oefeningen en teksten krijg je tijdens de training