Persoonlijk Leiderschap-Twynstra Gudde

Over de koppeling van jouw kwaliteiten met de rol op je werk

Met de vierdaagse training ‘Persoonlijk Leiderschap’ geeft Catherine van Nierop (Twynstra Gudde) je de handvatten om de volgende stap in je carrière te zetten. Je maakt de koppeling van jouw kwaliteiten met de rol die je hebt op je werk. Na afloop van de training heb je een beter beeld van jezelf en ga je zelfverzekerder jouw volgende stap tegemoet. Voor een speciaal tarief van €440,- biedt zij namens Twynstra Gudde deze vierdaagse training voor VU-alumni aan.

Catherine van Nierop  werkt bij Twynstra Gudde als adviseur. “Persoonlijke groei is altijd spannend, want je confronteert jezelf met je twijfels en belemmeringen. Maar uit eigen ervaring kan ik vertellen dat het de moeite waard is.’


Het programma
De training begint met een persoonlijke intake waarbij je jouw ontwikkeldoel bepaalt. Vervolgens komen we met de groep vier avonden bij elkaar waar je aan de hand van verschillende werkvormen inzichten krijgt over jezelf, je gedrag en je handelen. De laatste avond staat in het teken van je volgende stap; waar ben je goed in en wat ga je hiermee doen? Naast de cursusavonden, krijg je tussendoor huiswerk opdrachten. Ook krijg je een werkboek dat je gedurende de training gebruikt.

De vierdaagse training is zo ingestoken dat je na afloop zekerder bent en weet wat je te doen staat om die volgende stap te nemen op jouw werk. In het interview in VU Magazine deelt Catherine van Nierop vijfleiderschapsadviezen. 

De eerstvolgende editie vindt plaats op dinsdag 8 oktober 2019. 
Let op: deze cursus is alleen voor VU-alumni!

Extra informatie

Data8 oktober, 5 en 26 november, 10 december 2019
Tijd19:00 - 22:00
LocatieVrije Universiteit – Amsterdam
Prijs€440
DeelnemersMaximaal 12
MateriaalWerkboek met oefeningen en teksten krijg je tijdens de training