De reis van de held

De Reis van de held is een concept van professor Joseph Campbell over de spirituele zoektocht die iemand aangaat op zoek naar zijn/haar eigen identiteit. Wat zijn jouw verlangens? Welke belemmeringen houden jou tegen om een volgende stap te maken? 

In 'De Reis van de Held' leer je om je leven in te richten naar jouw behoeften en kom je in aanraking met je eigen weerstand en emoties. Thijs Sins (Tatkraft) helpt je om jouw droom inzichtelijk te maken, obstakels te overwinnen, en een plan te formuleren dat jou helpt een nieuwe stap te realiseren. Je maakt een reis langs mythologie, filosofie en psychologie in een mix van theorieën en praktische oefeningen, waarin je leert het oude los te laten en te vertrouwen op jezelf. De bijeenkomsten richten zich op het verwerven van leiderschap, je innerlijk kompas, het identificeren en oplossen van belemmerende gedachten of angsten, het visualiseren van jouw toekomst en het herontdekken van je innerlijke zelf via verlichting en waarheid.

De training is voor iedereen geschikt, jong en oud, hij/zij die opzoek is naar zijn/haar eigen identiteit, hij/zij die een volgende stap wil maken in zijn/haar leven. De Reis van de Held bestaat uit vier avonden op de VU en een zaterdag in de natuur. De training heeft een tarief van €480,- voor VU-alumni en €510,- voor niet-alumni.

Nieuw: Component

Informatie

DataVoorjaar 2020
Tijd19:00 - 22:00 | 10:00 - 17:00 (zaterdag)
LocatieVrije Universiteit – Amsterdam
Prijs€480 voor alumni | €510 voor niet-alumni
DeelnemersMaximaal 15
MateriaalWerkmap met oefeningen en teksten krijg je tijdens de cursus