De reis van de held

Door de noodsituatie rond het coronvirus hebben we deze training in ieder geval uitgesteld tot het najaar van 2020. Zodra we met zekerheid een datum kunnen vastleggen, zullen we de inschrijving (her)openen.


De Reis van de held is een concept van professor Joseph Campbell over de spirituele zoektocht die iemand aangaat op zoek naar zijn/haar eigen identiteit. Wat zijn jouw verlangens? Welke belemmeringen houden jou tegen om een volgende stap te maken? 

In de training 'De Reis van de Held' leer je om je leven in te richten naar jouw behoeften en kom je in aanraking met je eigen weerstand en emoties. Thijs Sins (Tatkraft) helpt je in het verwerven van leiderschap, het ontdekken van je innerlijk kompas, het identificeren en oplossen van belemmerende gedachten of angsten en het visualiseren van jouw toekomst. Maak een reis langs mythologie, filosofie en psychologie in een mix van theorieën en praktische oefeningen, en leer het oude los te laten en te vertrouwen op jezelf. 

De Reis van de Held bestaat uit vier avonden op de VU en een zaterdag in de natuur. Tijdens de zaterdag in de natuur wordt er een Vision Quest gedaan: een ritueel om antwoorden te vinden op belangrijke vraagstukken. De methode wordt wereldwijd gebruikt en gezien als een krachtig instrument om te komen tot oorspronkelijke inzichten over jezelf en de wereld. Doordat je voor langere tijd in stilte in de natuur bent, creër je een uitgelezen mogelijkheid om antwoorden op levensvragen te ontvangen.

De training is voor iedereen geschikt, jong en oud, hij/zij die opzoek is naar zijn/haar eigen identiteit, hij/zij die een volgende stap wil maken in zijn/haar leven. De training heeft een tarief van €395,- voor VU-alumni en €495,- voor niet-alumni.

Informatie

DataNajaar 2020
Tijd19:00 - 22:00 | 10:00 - 17:00 (zaterdag)
LocatieVrije Universiteit – Amsterdam
Prijs€395 voor alumni | €495 voor niet-alumni
DeelnemersMaximaal 15
MateriaalWerkmap met oefeningen en teksten krijg je tijdens de cursus