De Reis van de held

De 'Reis van de held' is een concept van professor Joseph Campbell, die in alle mythes en sprookjes over de hele wereld één en hetzelfde verhaal heeft ontdekt: de monomythe, oftewel 'De Reis van de Held'. Deze reis van de held beschrijft de levensreis of spirituele zoektocht die iemand aangaat, opzoek naar identeit, naar leiderschap over jezelf.

De Reis van de Held gaat over het overwinnen van obstakels die je tegenkomst als je een volgende stap wilt maken in je leven. In deze cursus helpen we je om je toekomstige droom inzichtelijk te maken, eventuele belemmeringen en angsten op te lossen en een plan te formuleren dat je helpt jouw nieuwe stap te realiseren. De cursus wordt aangeboden voor een VU-alumnitarief van €355,-.

In vier avonden op de VU en een zaterdagmiddag in de natuur, maken we een reis langs mythologie, filosofie en psychologie in een uitgebalanceerde mix van theorie en praktische oefeningen. Je leert het oude los te laten en met nieuwe ogen te kijken naar jezelf. Waardoor je uiteindelijk een innerlijk kompas overhoudt waar je U tegen zegt! Voor velen is dit het langverwachte vervolg van ‘Ken jezelf, ben jezelf’, maar je kunt deze cursus ook volgen zonder voorkennis.

De eerstvolgende editie zal dinsdag 29 januari 2019 van start gaan. Je kunt je hier nu al voor aanmelden met het aanmeldformulier!

 

 Extra informatie

DataDinsdagen 29 januari, 5, 12 en 19 februari 2019 (avonden) | zaterdag 2 maart 2019 (overdag)
Tijd19:00 - 22:00 | 10:00 - 17:00
LocatieVrije Universiteit – Amsterdam
Prijs€355
DeelnemersMaximaal 15
MateriaalWerkmap met oefeningen en teksten krijg je tijdens de cursus

Meld je aan

Vul het aanmeldformulier in