Ervaringen van deelnemers aan The Boardroom

foto ervaringen 

Babette Fonkert - MSc Environment and Resource Management
‘Door deel te nemen aan The Boardroom krijg je een kijkje in werelden waarin je je anders wellicht nooit zou begeven. Laat je zienswijze verbreden of weerleggen door je mede Boardroomers die ieder gedreven zijn door hun unieke passie en kijk op de wereld. Inspirerend en goed voor je netwerk.’

Zita Divendal – MA Beleid, Communicatie en Organisatie
‘Via de Boardroom ben ik met veel verschillende soorten bedrijven in aanraking gekomen, waar heel openhartig werd gepraat. Ik heb het idee dat ik een beter beeld heb van hoe organisaties werken en wat voor soort organisaties mij aanspreken.’

Marieke Heijen – MA Communicatiewetenschap
‘Ik heb het erg bijzonder gevonden hoe open iedereen was gedurende de sessies. Die openheid in combinatie met gerenommeerde alumni maakte de Boardroom voor mij zeer inspirerend’.

Niels Wolfshagen – MA Geneeskunde
‘Als student geneeskunde ontwikkel je een blik met de focus op het ziekenhuis en de patiënt. Door de unieke combinatie van de ervaringen van de vu-alumni in de wetenschappelijke context van de hoogleraren reikt mijn blik verder. Een aanrader!

Morsal Ayoubi - LL.M. Transnational Legal Studies
‘Het Boardroomprogramma heeft mij in korte tijd een hoop praktijkgerichte informatie aangereikt. Dit kwam zowel voort uit de samenwerking met studenten uit verschillende disciplines, als uit de aanraking met professionals die vanuit eigen ervaring real life cases met ons hebben uitgewerkt’.

Tamer Dilaver - MA Philosophy of Management and Organizations
‘Wist je dat Unilever voort is gekomen uit een fusie tussen de Nederlandse margarinefabrikant Margarine Unie en de Britse zeepmaker Lever Brothers als gevolg van synergiën? Ik ook niet. Totdat ik met The Boardroom een bezoek bracht aan Unilever in Rotterdam. The Boardroom is een programma ‘where brilliant minds pool their individual talents’.