The Boardroom

High-level masterclasses

Alumni VU

Hoe worden beslissingen genomen in een groot bedrijf? Welke vaardigheden heb je nodig om de top te bereiken? Wat zijn de ongeschreven regels op de werkvloer? Hoe vertaal je maatschappelijke ambities naar concrete resultaten? Krijg antwoord op deze vragen en solliciteer naar een plek in The Boardroom.

The Boardroom is een programma van tien high-level masterclasses voor maximaal twintig masterstudenten. Om de drie weken deelt een prominente VU-alumnus vanuit zijn expertise en ervaring  unieke kennis en vaardigheden met jou. Een VU-wetenschapper verzorgt een inleiding op het onderwerp. 

Via The Boardroom maak je kennis met bedrijven en organisaties en ontwikkel je vaardigheden die je tijdens je studie niet vanzelfsprekend meekrijgt. Je ontmoet studenten uit andere disciplines en gaat met hen in gesprek en aan het werk. Je wordt onderdeel van een exclusief netwerk van oud-deelnemers en Boardroomsprekers.

  foto homepage boardroom

Solliciteer

The Boardroom vindt plaats in de avonduren en vraagt van jou commitment en actieve inzet. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Een commissie selecteert 20 masterstudenten die mogen deelnemen. Het programma loopt van 27 oktober 2016 tot 16 juni 2017. De sollicitatieprocedure voor The Boardroom 2016 is gesloten.

Contact

Voor meer informatie kan je mailen naar s.j.m.slootweg@vu.nl of f.e.voormolen@vu.nl.