Programma 2017-2018

Het programma voor The Boardroom 2017-2018 wordt binnenkort bekend gemaakt. Houd de website in de gaten voor updates.

Programma 2016-2017

MarijnBosman
Wat wil ik?
Onder begeleiding van prominente jonge VU-alumni zoals Marijn Bosman (gemeenteraadslid voor D66 in Amsterdam) ga je in gesprek over drijfveren, ambities en doelen voor je verdere professionele ontwikkeling.
2 november 2016
HendrikJanRoel
Dilemma’s in de boardroom van Albert Heijn
Voor welke uitdagingen staan de bestuurders van een van de grootste supermarktketens van Nederland bij het maken van een beslissing? Hendrik-Jan Roel (CFO Albert Heijn) maakt je deelgenoot van zijn bestuurlijke dilemma’s.
17 november 2016
NickvanDam

Professionele uitdagingen?: The McKinsey way
Chief Learning Officer Nick van Dam is verantwoordelijk voor de opleidingsprogramma’s van de tienduizend McKinsey-consultants. Hij leert je een techniek waarmee zij omgaan met professionele tegenslagen en uitdagingen. McKinsey is een prestigieuze consultancy-firm met kantoren over de hele wereld .
15 december 2016
JacobineGeelII
Public Speaking
Jacobine Geel is een ervaren televisiepresentatrice. Samen met haar leer je op het podium de rol en het belang van authenticiteit en zelfkennis bij spreken in het openbaar.
26 januari 2017
KoenTHE
Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Startup Lendahand biedt particulieren de mogelijkheid om via crowdfunding kleine ondernemers in ontwikkelingslanden te financieren. Samen met Koen The (CFO/COO Lendahand) werk je een case uit.
16 februari 2017
JackdeVries
De achterkant van een succesvolle campagnestrategie
Voormalig staatssecretaris van Defensie Jack de Vries was een succesvolle spindoctor voor het CDA. Inmiddels zit hij in de directie van vooraanstaand public relations adviesbureau Hill & Knowlton. Je ontdekt met hem hoe een succesvolle campagne in elkaar zit.
9 maart 2017
Fennand van DijkDe kunst van het beïnvloeden
Lobbyisten kennen als geen ander de kunst van het beïnvloeden in Den Haag. Fennand van Dijk (partner Public Matters) helpt zijn klanten hierbij. Met de Haagse politiek als casus leer je hoe je invloed kan uitoefenen binnen of buiten een organisatie.
6 april 2017
Edwarddebock
Onderhandelen: hoe bereik ik mijn doel?
Bij onderhandelen denken we aan het oplossen van gerechtelijke geschillen. Maar onderhandelen is een belangrijk talent, ongeacht je beroep of richting. Vanuit zijn werkervaring neemt Edward de Bock (advocaat & partner Houthoff Buruma) je mee in verschillende onderhandelingsstrategieën.
11 mei 2017
CaroleThate
Het merk Cruijff
Hoe zet je een merk als Johan Cruijff in de markt? Carole Thate, jarenlang zijn naaste adviseur en sinds 2015 directeur van The World of Johan Cruijff, introduceert je in deze wereld.
1 juni 2017

Groepsopdracht

Onderdeel van het programma is een opdracht waar je samen met de rest van de groep gedurende het jaar aan werkt. Om dit te faciliteren worden een aantal werksessies gepland. Bijdragen aan de groepsopdracht en deelnemen aan de werksessies is een vast onderdeel van het Boardroom-programma. Het onderwerp van de opdracht is bedacht door The Boadroom 2015/2016. Het onderwerp van de opdracht is De Vluchtelingencrisis.