Wat doen onze alumni?

We volgen onze alumni met gepaste trots. Ontdek wie er nog meer tot het alumninetwerk van de Vrije Universiteit behoren en laat je inspireren.

Alumniverhalen
Benieuwd waar mede-alumni terechtkomen? In VU Magazine lees je interviews met alumni die een bijzondere loopbaan hebben of zich inzetten voor de maatschappij.

Werken bij...
VU alumni komen bij uiteenlopende en niet alledaagse organisaties en instanties terecht. In de rubriek 'Werken bij' op VU Magazine gaan we langs bij bij onze VU alumni op de werkvloer. Zelf een bijzondere werkgever? Mail ons, we komen graag bij je langs.

Ondernemende alumni
Via het Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE) onderhouden we een speciale band met VU alumni die een eigen bedrijf hebben, de alumni-ondernemers. Benieuwd naar wat de alumni ondernemers doen, bekijk dan de lijst met ondernemers en lees  de interviews.

Ook op VU Magazine vind je artikelen over duurzaam ondernemen en loopbaanverhalen van ondernemers. Laat je inspireren door de ondernemerslessen van de mannen achter Taxi Electric en het succes van ondernemers-koppel Negin Mirsalehi en Maurits Stibbe.