Videoregistratie Onderwijsdag

VUture proof education: where do online and campus meet?

De VU Onderwijsdag is dé plek om inspirerende ideeën, projecten en praktijkvoorbeelden uit het onderwijs met elkaar te delen en vooruit te kijken naar de (nabije) toekomst van het onderwijs. Wij nodigen docenten én studenten uit om deel te nemen aan deze middag.
Het thema van deze Onderwijsdag  is: Blended, hybride en online learning ; wat nemen we mee naar de toekomst?

Keynote

AFB Neil MorrisDe keynote wordt verzorgd door Professor Neil Morris, Interim Deputy Vice-Chancellor: Digital Transformation, University of Leeds (UK). Neil Morris is de motor achter het online onderwijs op de University of Leeds. Hij is expert op het gebied van blended, hybride en online onderwijs en verliest daarbij ook de ervaringen van studenten niet uit het oog. Neil heeft een leerstoel Educational Technology, Innovation and Change. In zijn interactieve keynote neemt hij ons mee naar de toekomst van online onderwijs.

Workshops

Deelnemers aan de Onderwijsdag kunnen na de keynote een aantal inspirerende workshops volgen. De workshops gaan  over de visie van de VU op blended en hybride learning,  het effect van online onderwijs op studenten en docenten en de meer praktische kant, en de do’s and don’ts van het lesgeven in hybride vorm.

Programma & Locatie

De VU Onderwijsdag  is geheel online (via Zoom) op donderdag 18 februari 2021, 13.00 – 17.00 uur.
Zie hieronder het programma. De voertaal is Engels, tenzij anders vermeld.

Moderator: Dr. Marijn Plomp

13.00 - 13.10    Opening door Rector Magnificus Vinod Subramaniam
13.10 - 14.10    Keynote door Prof Neil Morris
14.15 - 14.55    Workshops Ronde 1 en Postersessies
15.00 - 15.40    Workshops Ronde 2 en Postersessies
15.45 - 16.05    Lezing door Roel Meijvis
16.15 - 16.55    Paneldiscussie met Neil Morris. Het panel bestaat uit: Kat Baron, Rob de Crom, Dr. Mariette Huizinga, Dr. Christine Moser.
16.55 - 17.00    Afsluiting
.