7 juni: Déjà VU Summer Festival

We knallen het academisch jaar uit met de eerste editie van het Déjà VU Summer Festival! Op vrijdag 7 juni wordt het campusplein omgebouwd tot festivalterrein. Van 15.00-23.00 uur muziek, theater, foodtrucks en een hippiemarkt. Met op de mainstage onder andere de beste studenten-DJ's van Amsterdam en onze speciale muzikale mystery guest…!

15.00 uur
16.00 uur
Springtime van Hendrick Jan de Stuntman en Merel Kamp
16.30 uur
De Keavers
17.15 uur
Terugblik op het academisch jaar met Edson da Graça en rector magnificus Vinod Subramaniam
17.30 uur
Gallowstreet
18.30 uur
Springtime van Hendrick Jan de Stuntman en Merel Kamp
19.00 uur
20.30 uur
Mystery Guest
21.30 uur
23.00 uur
Afsluiting

Wat je van tevoren moet weten

• Het Déjà VU Summer Festival is alleen toegankelijk voor studenten en medewerkers van de VU.
  • Toegang tot het festival is gratis en alleen mogelijk met je studentenpas of medewerkerspas van de VU.
  • De maximale capaciteit van het terrein is 1000 bezoekers. Toegang volgens het principe één naar buiten, één naar binnen.
  • Geen 18, geen alcohol. Vergeet je legitimatiebewijs dus niet mee te nemen!
Het Déjà VU Summer Festival is een samenwerking met Studentenforum en Uilenkatten.