VU Weekend van de Wetenschap 7 oktober

Op zaterdag 7 oktober doet de VU weer mee aan het Weekend van de Wetenschap. Met het motto ‘Kom backstage bij de VU’ nodigen we je graag uit om tussen 12.00-17.00 uur onze wetenschappers te ontmoeten en mee te doen aan workshops en experimenten.

13-09-2017 | 10:02

Speciale gast is VU-hoogleraar en ambassadeur van het landelijke Weekend van de Wetenschap, Erik Scherder. Hij opent de dag met een interactief college voor jong en oud over de werking van ons brein. Het belooft een mooie dag te worden.

Met meer dan 50 activiteiten kun je een interessant programma samenstellen. Bezoek bijvoorbeeld de rechtbank in actie, de robot arena of het health lab. Ga naar de minicursus archeologie, een echte hack workshop, kom alles te weten over T rex Trix  of doe mee aan geheugentesten.

Onze wetenschappers richten zich speciaal op bezoekers van jonge leeftijd, om de universiteit deze dag voor iedereen van 6 jaar en ouder toegankelijk te maken. Dus kom met je familie, vrienden, partners én kinderen en laat zien op welke veelzijdige universiteit jij werkt of studeert.

Kijk voor het programma op www.vu.nl/wvdw. De toegang is vrij. Let wel: voor sommige activiteiten moet je op de dag zelf, (gratis) tickets met timeslot halen. Aanmelden hoeft niet, wel kun je via Facebook laten weten of je komt.