Code rood: geen aanwezigheidsplicht, VU-campus blijft open + UPDATE

Het KNMI heeft vanmorgen code rood afgegeven in verband met een zware storm. De VU-campus blijft geopend en activiteiten gaan in principe door.

18-01-2018 | 11:05

Studenten die de campus niet kunnen bereiken en daardoor verplichte colleges of een tentamen missen kunnen beroep doen op overmacht. Dit betekent dat de aanwezigheidsplicht voor vandaag is komen te vervallen. De VU adviseert studenten en medewerkers om tijdens code rood niet de weg op te gaan.

Houd CANVAS en VUnet in de gaten voor de laatste mededelingen over jouw onderwijs en tentamens.

UPDATE (11.45 uur):
Studenten en medewerkers die op dit moment op de campus aanwezig zijn adviseren we om binnen te blijven. Omdat trams en treinen niet rijden is het beter om te wachten tot de storm is overgewaaid. Het is ook niet raadzaam om je over de campus te verplaatsen. In verband met de storm is bij het hoofdgebouw alleen de hoofdingang aan de Boelelaan geopend. Moet je je toch over de campus verplaatsen en je hebt daar hulp bij nodig, bel dan de FCO Servicedesk (020-59 85777).

UPDATE (14.30 uur):
Code geel is van kracht. Het advies aan studenten en medewerkers die op dit moment op de campus aanwezig zijn om binnen te blijven, is opgeheven.