Bachelordag 9 februari 2019

Wil jij een universitaire bacheloropleiding kiezen die het beste aansluit bij jouw interesses en talenten? Kom op zaterdag 9 februari 2019 naar de Bachelordag op de VU-campus in Amsterdam.

03-01-2019 | 12:17

Tijdens deze open dag staat alles in het teken van jouw studiekeuze en kun je je oriënteren op meer dan 50 bacheloropleidingen van de VU. Op de informatiemarkt kun je al jouw vragen stellen aan onze docenten en studenten. Daarnaast kun je informatierondes, workshops en proefcolleges bijwonen. Als je nog niet precies weet wat je wilt studeren kun je een studiekeuze workshop volgen.

Je ontdekt alles over het studeren aan de VU; onze campus, de opleidingen, studenten en alle faciliteiten waar je gebruik van kunt maken tijdens je studie.

Ga naar www.vu.nl/bachelordag voor meer informatie en vooraanmelden.