Uw oratie op de VU-website

Om uw oratie op de agenda van de VU-website te kunnen plaatsen vragen wij u om onderstaande gegevens in te vullen. Op basis van de door u in het formulier aangeleverde informatie bekijkt Persvoorlichting VU of uw oratie voldoende aanleiding vormt om publiciteit te zoeken. In dat geval vragen wij u om aanvullende informatie. Daarna maken we in overleg met u een samenvatting van uw oratie voor een lekenpubliek die we publiceren op de website van de VU en de faculteit en in onze nieuwsbrief voor journalisten. Als we u niet om aanvullende informatie vragen komt uw oratie alleen in de agenda op de websites te staan en nemen we de door u in het formulier aangeleverde input rechtstreeks over op de websites.