Bijvakken School of Business and Economics

Als je studeert aan een andere instelling en je wilt een bijvak volgen aan de School of Business and Economics (SBE), dan kun je je inschrijven als bijvakstudent. Hiervoor hoef je je niet aan te melden via Studielink, maar dien je je in te schrijven via de VU. De aanmeldprocedure is terug te vinden op de algemene pagina 'Bijvakken voor studenten'.

Aanbod bijvakken

In principe kunnen alle vakken volgen van de opleiding waarvoor je een bijvak-aanmelding hebt. In de Studiegids kun je zien of een vak een ingangseis heeft. Indien je twijfelt of je (al dan niet) aan de ingangseis voldoet, dien je contact op te nemen met de docent van het vak.

Toelatingseisen

Voor alle studenten geldt dat je moet voldoen aan de ingangseisen van de te volgen vakken. Voor bachelorvakken en minoren dien je in het bezit te zijn van een VWO diploma of een vergelijkbare opleiding met Wiskunde A of B op VWO niveau.
Voor bachelor Econometrics and Operations Research vakken dien jij in het bezit te zijn van een VWO diploma of een vergelijkbaar diploma met Wiskunde B op VWO niveau.
Voor Mastervakken dien jij in het bezit van een WO BSc diploma. Controleer of je voorkennis voldoende is voor de te volgen vakken bij SBE. Meer informatie over de ingangseisen is terug te vinden in de Studiegids.

Intekenen voor vakken en deadlines

Is je bijvakinschrijving rond? Dan kun jij je via VUnet intekenen voor het vak. Voor alle vakken die bij SBE worden aangeboden gelden deadlines. De deadlines voor het intekenen voor vakken zijn hier terug te vinden.

Minoren

Wil je een minor volgen? Kijk dan op de webpagina Minoren

Vragen

Voor inhoudelijke vragen over een minor/vak kun jij contact opnemen met de docent.
Voor vragen over je bijvakaanmelding kun jij contact opnemen met de Studentenbalie.