BKO individueel traject

Inhoud en werkwijze

In dit individuele BKO-traject is de manier waarop u naar de BKO toewerkt optimaal afgestemd op uw persoonlijke situatie. U kunt de te besteden tijd flexibel indelen en u ontvangt individuele feedback.

Werkwijze

Na inschrijving stelt u - aan de hand van een intakevragenlijst - een portfolio samen, inclusief een video-opname van het onderwijs dat u verzorgt. Dit portfolio, waarmee u uw docentvaardigheden op het gebied van ‘Uitvoeren van onderwijs’ en ‘Ontwerpen van onderwijs’ aantoont, levert u per e-mail in bij de docentopleider. Vervolgens bespreekt u in een intakegesprek uw portfolio met de docentopleider. De docent licht de rol van de facultaire tutor toe. U bepaalt samen het traject richting het beoordelingsgesprek. Indien u tijdens het intakegesprek kunt aantonen al op BKO-niveau onderwijs te verzorgen, kan direct het beoordelingsgesprek worden gepland.

Facultaire tutor

Wij adviseren u om hiervoor een ervaren collega-docent uit uw faculteit/afdeling te vragen. Bij voorkeur heeft hij of zij de BKO al behaald, maar dit is niet absoluut noodzakelijk. De taken van de tutor vergen een tijdsinvestering van totaal ongeveer drie uur.

Nadat u een tutor gevraagd hebt, vragen wij u deze persoon het volgende toe te sturen per e-mail: