BKO-opleiding

Informatie en contact

Aantal en duur bijeenkomsten14 wekelijkse bijeenkomsten, verspreid over 13 dagen: 1x 2 dagdelen 9.30-16.00 uur, daarna 12 dagdelen 13.00-16.00 uur (maandag) of 9.30-12.30 uur (vrijdag).
Totale duur BKO-opleiding ruim 6 maanden: 5 maanden plenair onderwijs, gevolgd door individuele afronding opdrachten in eigen onderwijspraktijk.
Data en tijd bijeenkomsten

In het eerste semester van 2017-2018 wordt een groep aangeboden op de maandag en de vrijdag. Zie hier het rooster van de maandagggroep. Zie hier het rooster van de vrijdaggroep.
NB:De vrijdaggroep voor de najaarsgroep zit vol en er is een wachtlijst. Er zijn nog enkele plekken over in de maandaggroep.

Studiebelasting150 uur, waarvan 100 uur zelfstudie
DocentenLiesbeth Neeskens, Carolijn Ouwehand en Stef Spoelder
LocatieVU-Universitair Centrum voor Gedrag en Bewegen
Metropolitan gebouw, begane grond
Buitenveldertselaan 3, 1082 VA Amsterdam
PrijsVU-medewerkers: € 75,- (administratiekosten)
VUmc-medewerkers: € 2.300,-
Externe deelnemers: € 2.500,-
InschrijvenVU-medewerkers kunnen zich inschrijven met het Inschrijfformulier BKO. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw inschrijving. We hanteren een minimum aantal personen voordat de cursus door kan gaan. Mocht het aantal te laag zitten dan laten we deelnemers die al ingeschreven zijn tijdig weten dat de cursus niet doorgaat. De docentopleider stuurt u kort voor de start van de opleiding verdere inhoudelijk informatie.
Contact
Informatie over inschrijving en planning: Lucretia Prade, ho.ucgb@vu.nl (studentzaken Hoger Onderwijs).