Postgraduate opleidingen bij VU medisch centrum

 

HuisartsopleidingHuisartsopleiding
De huisartsopleiding VUmc heeft als doel competente huisartsen op te leiden. Nadruk hierbij ligt op medisch deskundig én communicatief vaardig zijn.Dit realiseren wij door het praktijkleren centraal te stellen en door een lerende organisatie te zijn, die inspeelt op belangrijke ontwikkelingen binnen het vakgebied.
VerpleeghuisartsOpleiding tot specialist ouderengeneeskunde
Het specialisme ouderengeneeskunde is één van de 33 erkende medische specialisatie-richtingen. De opleiding duurt drie jaar en bestaat uit een praktisch gedeelte (vier dagen per week) en een theoretisch gedeelte (één dag per week).
 EpidemiologieEpidemiologie
Sinds 1989 verzorgt de afdeling epidemiologie & biostatistiek het Postinitieel Masteronderwijs Epidemiologie (voorheen Postdoctoraal onderwijs Epidemiologie). Het onderwijs wordt verzorgd in samenwerking met het interfacultaire onderzoeksinstituut EMGO Institute for Health and Care Research.
 Medische vervolgopleidingenMedische vervolgopleidingen algemene informatie
VUmc biedt na de opleiding tot basisarts 25 specialistische vervolgopleidingen. Voor een overzicht van alle opleidingen en de sollicitatieprocedure kunt u naar de KNMG-website.