Praktische informatie

Inschrijven
Je kunt je online inschrijven op deze website (betaling via iDeal, Mastercard, Visa of Maestro). Je maakt een account aan door het invullen van het registratieformulier. Daarna selecteer je de training van je keuze. Een inschrijving is persoonlijk: het is niet mogelijk twee dezelfde trainingen te kopen op één naam.
De transactiekosten bedragen € 2,-.  Je krijgt per e-mail een bevestiging van de gekochte training na de betaling. In de bijlage van deze e-mail wordt je inschrijvingsbewijs meegestuurd.

Definitieve inschrijving vindt pas plaats nadat er online is betaald.

Een week voor aanvang wordt besloten of de training doorgaat.
Let er daarom op, dat je je zeker een week voor aanvang van een training opgeeft. In dat geval kan Centrale Studentbegeleiding vroegtijdig en met zekerheid vaststellen of de betreffende training door kan gaan. Mocht een training toch niet doorgaan, dan hoor je dat uiterlijk een week voor aanvang.

Voor de studieversnellingsgroepen geldt dat er voorafgaand aan inschrijving een intakegesprek moet plaatsvinden.

Informatie
Als je twijfelt of een training voor jou geschikt is, stuur dan een e-mail naar: studentenpsychologen@vu.nl

Werkwijze
In de trainingen staat het oefenen van vaardigheden voorop. De theorie dient ter ondersteuning van de praktische vaardigheden.

Tarieven
Er zijn twee tarieven: een tarief voor VU-studenten en een tarief voor InHolland-studenten.

Locatie
Alle trainingen vinden plaats op de Vrije Universiteit.

Annuleringsvoorwaarden
Annulering is alleen mogelijk door een e-mail te sturen naar studentenpsychologen@vu.nl

Je kunt tot uiterlijk een week vóór de aanvang van de training kostenloos annuleren; binnen een week voor aanvang is geen restitutie van het inschrijfgeld meer mogelijk. Vermeld in de annulering het bankrekeningnummer en de plaats waar de bank gevestigd is. Het betaalde bedrag wordt dan retour gestort. Bij onvoldoende inschrijvingen kunnen trainingen worden geannuleerd.