Plan en DOE (Discipline, Overzicht, Evenwicht)

Doelgroep:  alle VU studenten

Leer realistisch plannen en jezelf te motiveren voor meer balans in je studie en je leven.

Let op!  Studenten zijn verplicht de workshop “Studeren aanpakken” te volgen voor deelname aan deze groep.

Kun je in principe studeren, maar heb je niet genoeg discipline om het ook echt te doen? Heb je moeite met structuur? Maak je planningen, maar kan je je daar niet aan houden? Heb je het idee dat een stok achter de deur fijn zou zijn?
De Plan en DOE groep komt op vaste tijden in de week samen. Je schrijft je in voor een half jaar. Er is het hele jaar door elke maand een instroommoment, na de workshop “studeren aanpakken”. De groep werkt deels zelfstandig, deels onder de begeleiding van een studentenpsycholoog. Structuur en discipline worden bevorderd door middel van een set regels waar groepsleden zich aan horen te houden.
Elke bijeenkomst leg je jezelf een reële studieplanning op voor de komende week. Wekelijks wordt jouw studieplanning voor- en nabesproken, zodat je leert een voor jou zo optimaal mogelijke planning te maken. Daarnaast krijg je praktische tips om jouw studeergedrag onder controle te krijgen, meer evenwicht te creëren in je weken en studieperiodes, en studiestress, angsten of schuldgevoelens te minimaliseren.

Aantal deelnemers: 15 studenten per groep
Aantal groepen: 4 groepen
Aantal bijeenkomsten: wekelijks
Duur per bijeenkomst: 1 uur
Kosten: 25 euro

Groepen:
1. Maandag 10.00 - 11.00 uur
2. Dinsdag 11:00 - 12:00 uur
3. Woensdag 10.00 - 11.00 uur
4. Donderdag 16.00 - 17.00 uur
Locatie: HG-0B04 (hoofdgebouw)

Inschrijven
Let op!  Studenten zijn verplicht de workshop “Studeren aanpakken” te volgen voor deelname aan deze groep.
Registreer je en betaal, bevestig je registratie via de mail die je hebt gekregen en schrijf je hier vervolgens in. Definitieve inschrijving vindt plaats nadat er online is betaald. Er geldt een toeslag van € 2,- transactiekosten.

Meld je nu aan!

Informatie
Mocht je meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met de studentenpsychologen.