Audiovisuele middelen (AVC)

Zomeropeningstijden

In juli en augustus hanteert het Audiovisueel Centrum (AVC) een dicht deurbeleid in verband met vakanties en onderhoud van zalen. Apparatuur huren of ondersteuning van het AVC kan op afspraak. We zijn telefonisch beschikbaar tussen 8.30 en 17.00u via 020-598 9161 of per e-mail: algemeen.avc@vu.nl.

Storingen
Bij storingen bel 85777. 

Inleveren apparatuur
AVC-apparatuur kan, als de deur van 0B-03 dicht is ook ingeleverd worden bij de beveiliging in de kelder van het Hoofdgebouw: KC-04.

Audiovisueel Centrum

Voor alles wat binnen de VU met beeld en geluid te maken heeft, kun je terecht bij het Audiovisueel Centrum (AVC). Het AVC heeft een breed aanbod producten en diensten, en jarenlange ervaring met het ondersteunen van onderwijs, onderzoek en evenementen op de VU. 

Wij zijn verantwoordelijk voor de audiovisuele voorzieningen in de onderwijsruimten. Daarnaast maken wij videoproducties van colleges en conferenties zoals weblectures, promotiefilms, registratie van evenementen en congressen en impressiefilms. We begeleiden projecten, bieden ondersteuning en zijn de partner voor informatie en advies over de inzet van beeld, licht en geluid op technisch en didactisch terrein.