Openingstijden en gebouwen

Openingstijden

De VU is zeven dagen per week geopend, behalve op sommige feestdagen.

Gebouwen VU campus

banner HGbanner O2banner NU
banner Initiumbanner WNbanner MF
banner Transitoriumbanner_CCEbanner SWT

Zalen


VU Campus plattegrond met route preview

Hoofdgebouw van de Vrije Universiteit, De Boelelaan 1105, Amsterdam

AgorazalenVanaf de hoofdingang van het Hoofdgebouw loopt u linksaf naar de 6-liften groep. Als u op de 3e etage uitstapt, ziet u direct het Agoracomplex liggen.
AuditoriumVanaf de hoofdingang van het Hoofdgebouw loopt u rechts de trap op tot u in de foyer komt en dan weer links de trap op naar het Aulaniveau. Als u hier linksaf loopt ziet u aan uw linkerzijde het Auditorium, 1e etage.
Aurora Vanaf de hoofdingang van het Hoofdgebouw loopt u rechtsaf voor de Rendez VU het restaurant in. Vervolgens slaat u meteen linksaf en staat dan voor de ingang van de Aurorazaal.
Forum Vanaf de hoofdingang van het hoofdgebouw loopt u schuin rechts tussen de koffiebar en de grote trap richting de lift met de grijze deur. Hier kunt u met de lift of met de trap naar de 1e etage. Wanneer u met de trap gaat, neemt u vervolgens de deur waarop “Forum” staat aangegeven. Forumzaal 2 is de eerste zaal aan uw rechterhand.

OZW-gebouw (Opleidingsinstituut Zorg en Welzijn, rood gebouw), De Boelelaan 1109, Amsterdam

AlmaVanaf de hoofdingang van het OZW-gebouw loopt u in de centrale hal linksaf naar de liften. U neemt de meest linkerlift naar de 10e etage. Als u uit de lift stapt loopt u rechtsaf de Alma 1 in.

Gebouw MF, Van der Boechorststraat 7, Amsterdam

AtriumVanaf de hoofdingang van de Medische Faculteit loopt u rechtdoor tot u niet verder kunt. Hier kunt u met de lift of met de trap naar de 1e etage. Op de eerste etage aangekomen loopt u de gang in en bevindt zich voor u het Atrium, zaalnr. MF/D-146.