VU Campusradio

TB_VUCampusRadio

Luister VU Campsradio! Met deze link kun je naar de radio luisteren met VLC, foobar2000 of een ander programma dat .pls ondersteunt. Download de .pls file en open het in het desbetreffende programma.

In september en oktober beginnen we met het uitzenden van ons eigen radioprogramma VrijMiBo-show op vrijdagmiddag van 14:00 tot 16:00. Gepresenteerd door VU-alumni Marc Lamain en Koen Voors.

We werken er hard aan om de komende weken het aanbod op de vrijdag uit te breiden, houd deze site in de gaten voor updates!!Doe mee!

We bouwen momenteel aan een radiostation aan de VU en willen dat samen met jou doen! 

‘College radio’ en radio voor en door studenten op de grote universiteiten. Je hebt er vast wel eens van gehoord. Het kloppend hart van een campus waar studenten hun ‘stem’ laten horen, thema’s aansnijden die ertoe doen en op geheel eigen wijze vormgeven aan de studentencommunity.

Doe met ons mee! Waarom?

  • Omdat Campusradio je de mogelijkheid biedt je stem te laten horen binnen de hele VU-community
  • Omdat jij aandacht kunt vragen voor je studie, je vereniging, het studentenleven en studentenwelzijn
  • Omdat je presentatie- redactie- en interviewvaardigheden ontwikkelt die je de rest van je leven van pas komen
  • Omdat je een creatieve bijdrage kan leveren, zoals een column, gedicht of kort verhaal
  • Omdat radio maken met je medestudenten ontzettend leuk is en een geweldige aanvulling op je studie

Als je meedoet, kun je een training vanuit het NPO opleidingsteam krijgen en is er een mogelijkheid dat je kan doorstromen in het FunX of 3FM campusradio traject. Stuur ons snel een bericht:radio@vu.nl