VU Campusradio

TB_VUCampusRadio

Zoals je weet kunnen we elkaar als VU-community momenteel niet elkaar op de campus ontmoeten. Om deze periode van quarantaine te overbruggen willen we met VU Campusradio studenten en VU medewerkers met elkaar verbinden, bijpraten en vermaken.

Daarom proberen we elke dag om 11 uur een nieuw live “VU Campusradio in quarantaine programma” voor je te maken. Een programma met muziek, gesprekken, interviews en ruimte voor jouw verhaal.
Elke middag hoor je om 15:00 uur een herhaling van dit programma.

VU Campus radio player

VU Campusradio is een jong radiostation op de campus, dat door studenten en medewerkers van de VU wordt gedraaid. We zetten ons ervoor in om iedereen, van studenten tot docenten, medewerkers en bezoekers, met elkaar te verbinden door programma's te maken die inspireren, vermaken en informeren, zowel in het Engels als het Nederlands.

Hieronder vind je de momenten waarop we gebruikelijk live uitzenden en een lijst met onze huidige shows, die je ook terug kunt luisteren als podcasts. Je kunt onze uitzendingen beluisteren in de player hierboven of op onze pagina op Radio King.
Wil je ons team komen versterken en radiomaker worden, hetzij achter de schermen of voor de microfoon? Stuur dan een mailtje naar [email protected].
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom VU Campusradio? Volg ons dan op Instagram!

Tijdvakken uitzendingen

maandag  
11:00-12:00the new normal (EN)
Dunja Nesovic & Joana Voss
woensdag11:00-12:00Jonathan's Take (EN)
Jonathan Limm
donderdag11:00-12:00Blast From The Past (EN)Jonathan Limm & Adalie Elisabeth Bruine de Bruin
vrijdag14:00-16:00De VrijMiBo-show  (NL)Marc Lamain & Koen Voors
zaterdag
11:00-12:00Quarantaine Radio (EN)
Vinicius Borges
zondag11:00-12:00Lazy Sunday Mornings (NL)
Selma Boulmalf & Rosanne Molendijk

Onze programma's
De VrijMiBo-show (NL)
Blast From The Past (EN)
Jonathan's Take (EN)Podcasts
De podcast van NEWConnective over de islamitische vastenmaand Ramadan die op 24 april van start is gegaan. Eva Venema, geestelijk verzorger in opleiding bij NC gaat in gesprek met Nora Asrami, islamoloog en programmamaker, over wat de Ramadan inhoudt en hoe het is om te vasten in quarantaine.
VU Campus radio wordt mede mogelijk gemaakt door Logo VUvereniging