Campus bereikbaarheid

Let op: van vrijdag 1 november tot en met zondag 3 november is er geen treinverkeer naar en van stations Zuid en RAI en is de A10 Zuid dicht.

Maak je gebruik van de weg of het openbaar vervoer, houd dan rekening met extra reistijd, afsluitingen en omleidingen.

Openbaar vervoer
Er stoppen geen treinen op station Zuid én station RAI. De VU is wel bereikbaar met metro, tram, bus en (OV)-fiets. Vanaf verschillende treinstations (Amsterdam Centraal, Lelylaan, Sloterdijk, Bijlmer Arena en Duivendrecht) rijdt er openbaar vervoer naar de metrostations en tramhaltes op loopafstand van VU-VUmc. Plan je reis kort van tevoren via 9292:

9292_button

Wat is je alternatief om bij de VU te komen met het openbaar vervoer of P+R en metro/bus?

Auto
Plan je route kort van tevoren:


Meer informatie over de werkzaamheden en omleidingsroutes voor automobilisten 

 

De VU campus is door de ligging aan de Amsterdamse Zuidas, vlakbij Schiphol, een ontmoetingsplek die uitstekend bereikbaar is. Door het nabij gelegen spoorstation Amsterdam Zuid, de Noord/Zuidlijn, de metrolijnen 50 en 51 en de tramlijnen 5 en 24 met haltes vlakbij het Hoofdgebouw, is de VU campus uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De aanwezigheid van de A10 zorgt daarnaast voor een goede bereikbaarheid per auto.

Stremmingen en omleidingen omgeving VU Campus
Weg- en spoorwerkzaamheden in de nabije omgeving of grote evenementen kunnen echter de bereikbaarheid beinvloeden. Voor actuele informatie over stremmingen en wegomleidingen, zie de volgende pagina's:

Voor routebeschrijvingen en parkeren: