Bereikbaarheid per auto

Hieronder treft u locaties aan waar momenteel (weg)werkzaamheden zijn die mogelijk uw reis met de auto naar de VU Campus of VU Uilenstede kunnen beïnvloeden. U kunt uw auto parkeren in de parkeerlocaties P1, P2 VU-VUmc of P3 VU Campus. Voor een routebeschrijving naar de campus, kunt u terecht op de pagina's contact/routebeschrijving.

Voor meer informatie over wegwerkzaamheden in het gebed rondom de Zuidas kunt u ook terecht bij www.amsterdam.nl/wegwerkzaamheden of www.amsterdam.nl/zuidas.


WERKZAAMHEDEN VAN DER BOECHORSTSTRAAT [22-01-2020] 

Vattenfall, voorheen Nuon, heeft de ambitie om binnen een generatie fossielvrije elektriciteit en stadswarmte te leveren aan de regio Amsterdam. Om deze ambitie waar te maken, heeft zij in 2019 een aantal grote werkzaamheden uitgevoerd in de Van Der Boechorststraat.
Vanaf 26 januari 2020 start de laatste fase van dit project, namelijk het herstel van de wegbedekking. Uitvoerder BAM gaat dit in opdracht van Vattenfall uitvoeren.

Werkzamheden: 
Rijbaan Van der Boechorststraat asfalteren in 3 fases. 

Wanneer: 
Vanaf 27 januari t/m 8 maart, dagelijks tussen 07.00 en 19.00.

Gevolgen voor het verkeer: 
De weg wordt ten zuiden van het MF gebouw in bepaalde weken afgesloten.
Dit kan invloed hebben op verkeer komende zuidelijk van het MF gebouw vanuit de AJ Ernststraat en de Van Nijenrodeweg. De VU blijft bereikbaar via de De Boelelaan.