Bereikbaarheid per fiets

19 MAART - 27 MAART WERKZAAMHEDEN AAN FIETSPAD EN RIJSTROOK TER HOOGTE VAN VUMC [bijgewerkt 19-03-2018]
Maandag 19 maart t/m dinsdag 27 maart is het fietspad aan de zuidkant van de De Boelelaan, tussen de Amstelveenseweg en de oversteek bij het VUmc afgesloten. Door bouwwerkzaamheden van VUmc en een calamiteit aan de riolering is de weg en het fietspad beschadigd en dit levert onveilige situaties op. Komende week wordt het voetpad, fietspad en de rechter rijstrook van de rijbaan weer hersteld. Fietsers worden omgeleid via het fietspad aan de noordzijde van de De Boelelaan.  

VANAF 28 JANUARI 2018 TOT EIND 2018: OMLEIDING FIETS- EN VOETPAD DE BOELELAAN LANGS NIEUWE UNIVERSITEITSGEBOUW IN AANBOUW
[bijgewerkt 30-01-2018]
Het fietspad langs de bouwplaats van het Nieuwe Universiteitsgebouw is afgesloten vanwege werkzaamheden aan de kabels en leidingen en het verwijderen van een deel van de damwand die gebruikt is voor de bouw van ht gebouw. Dit werk wordt uitgevoerd in opdracht van de VU. Na afronding van deze werkzaamheden start de gemeente in maart met het vervangen van een bestaande riool en leidingwerk en aansluitend de aanleg van de nieuwe inrichting van de openbare ruimte tussen de Van der Boechorststraat en OZW gebouw.

Overlast voor voetgangers en fietsers
Fietsers en voetgangers worden ter hoogte van de bouwplaats omgeleid via het fiets- en voetgangerspad langs de voetbalvelden.