Informatie, multimedia en management BSc

De opleiding Informatie, Multimedia en Management (IMM) slaat de brug tussen enerzijds informatie- en communicatietechnologie (ICT) en anderzijds de praktische maatschappelijke omgeving (mensen, organisaties) waarin en waarvoor die technologie wordt ingezet. Als IMM'er ben je de verbindende schakel tussen de technologische kanten van de ICT, en hoe mensen en organisaties informatie praktisch gebruiken voor hun eigen wensen en doeleinden.

Je moet leren begrijpen hoe mensen en organisaties tegen informatie en computers aankijken, ook wanneer ze niet veel verstand hebben van of interesse hebben in de techniek. Tegelijkertijd moet je zelf een degelijke ondergrond hebben in de ICT, anders kun je anderen niet verstandig adviseren of ondersteunen. De opleiding IMM zorgt voor een evenwichtige combinatie van deze aspecten.

We besteden veel aandacht aan de nieuwste ontwikkelingen in de ICT, zoals die rond Internet, World Wide Web, Multimedia, Intelligente systemen en Services. Sociale en communicatieve vaardigheden zijn belangrijk in ons vakgebied. Tijdens de studie zul je in projectteams samenwerken, soms samen met studenten van een andere studierichting of faculteit.

Meer informatie

• Voor meer informatie over de opleiding zelf kun je terecht bij je studieadviseur.
  • Meer opleidingsinformatie is te vinden op de FEW-website.
  • Een complete beschrijving van deze opleiding is te vinden in de Onderwijs- en Examenregeling (OER).
  • Meer informatie over de vakken vind je via onderstaande links.