Accountancy (PGO)

De postgraduate opleiding Accountancy concentreert zich op de vorming van de accountant tot allround financial auditor. Je bestudeert hiervoor technische kennis en achtergronden, bespreekt actuele vraagstukken en analyseert praktijkcases. Studenten met een HBO- of BSc-vooropleiding kunnen deze opleiding combineren met een MSc Accounting and Control en eventueel een premaster Accounting and Control (schakeltraject instroom Master Accounting and Control).

PG Accountancy
Naam opleidingsdeel Code