Premaster Accounting and Control

Het premasterprogramma is er om studenten met een afgeronde HBO-vooropleiding inhoudelijk voor te bereiden op de master Accounting and Control door het aanbieden van relevante disciplinekennis en meer algemene academische kennis en vaardigheden. Daarnaast heeft het premasterprogramma een selecterende functie; voltooiing van het premasterprogramma is een eis om toegelaten te worden tot de masteropleiding. De premaster Accounting and Control wordt alleen in deeltijd aangeboden. Een voltooid premasterprogramma geeft toegang tot zowel de deeltijd- als de voltijdvariant van de masteropleiding Accounting and Control. Meer informatie vind je in de studiegids.

Information in English
The premasterprogramme is accessible only to students with a Dutch HBO degree. The premasterprogramme is at least partly taught in Dutch. Students seeking admission to the master Accounting & Control on the basis of an academic degree issued in another country should consult the pages for ‘International students’.