Beleid, Communicatie en Organisatie

Dit deficiëntieprogramma bereidt studenten voor op een succesvolle afronding van de Master’s Beleid, Communicatie en Organisatie (BCO). De premaster biedt kennis, inzicht en vaardigheden aan op onder andere het gebied van organisatiegedrag, organisatietheorie en strategisch management. Daarnaast ontvangen studenten de vereiste kennis en oefening in sociaalwetenschappelijk (organisatie)onderzoek, en scholen zij zich in een academisch werk- en denkhouding. Een en ander komt tot uitdrukking tijdens de vakken in periode 3 t/m 6 waarin theoretische en methodologische kennis met elkaar in verband moeten worden gebracht.

Doelstellingen en eindtermen
Jaarrooster 17 - 18