Communicatiewetenschap

Communicatiewetenschap houdt zich bezig met het bestuderen van de inhoud, ontvangst en effecten van boodschappen in een maatschappelijke, organisatorische en private context. In de premaster Communicatiewetenschap staat het aanleren van een wetenschappelijke manier van denken en analyseren centraal. Naast inhoudelijke vakken wordt veel tijd besteed aan onderwijs in methoden en technieken van sociaalwetenschappelijk onderzoek en het schrijven van een thesis Communicatiewetenschap. Daarmee bereiden de studenten zich optimaal voor om in de masteropleiding Communicatiewetenschap in te stromen.

Doelstellingen en eindtermen
Jaarrooster 17 - 18