Premaster Philosophy

Hbo of wo?

Studenten met een wo-diploma volgen een premaster van 30 EC. Studenten van het hbo-diploma volgen een premaster van 60 EC. De VU biedt echter maar voor 30 EC vakken aan middels een premaster. Studenten met een hbo-diploma dienen daarom de overige 30 EC in te kopen middels het contractonderwijs. Dit is conform de algemene bepalingen premaster.

Inschrijven op modules is niet mogelijk voor de premasterstudent; dit wordt verzorgd door het Onderwijsbureau die de opgave krijgt van de Examencommissie.

Voor meer inhoudelijke informatie over de vakken, zie de informatie in het onderstaande blok. Voor de tijden en locatie van de colleges kun je kijken op www.rooster.vu.nl.

Opleidingsschema

P Philosophy