Political Science

De premaster Politicologie biedt een voorbereidingsprogramma op de MSc Political Science voor studenten met inhoudelijke en methodologische deficiënties in hun vooropleiding. De premaster begint met de inleiding in het vakgebied State, Power and Conflict. Daarna volgen studenten vakken in methoden van sociaal-wetenschappelijk en politicologisch onderzoek, beschrijvende en inferentiele statistiek en academisch schrijven. De geleerde academische en onderzoeksvaardigheden worden door de studenten toegepast op politicologische vraagstukken. De premaster wordt afgesloten met een Engelstalig onderzoekspaper.

Doelstellingen en eindtermen
Jaarrooster 17 - 18