Pedagogische wetenschappen (MSc)

De masteropleiding Pedagogische wetenschappen omvat 60 studiepunten, en duurt 1 jaar.

Het programma
In de master Pedagogische wetenschappen volg je één van onderstaande trajecten. Ieder traject bestaat uit een aantal verplichte en keuzevakken, een stage en de masterthese.

Mastertrajecten:

• Onderwijs en Innovatie
  • Orthopedagogiek

Jaarschema master Pedagogische Wetenschappen 2018-2019

Informatie over de Academische kalender vind je hier

Doelstelling, eindtermen en entreevoorwaarden
De doelstelling, eindtermen en entreevoorwaarden van de opleiding staan beschreven in de Onderwijs- en Examenregeling (OER) masteropleiding Pedagogische wetenschappen.

M Pedagogische wetenschappen
Naam opleidingsdeel Code