Premaster Communicatie- en Informatiewetenschappen

Als je niet voldoet aan de vooropleidingseisen, dan kun je tot de masteropleiding Communicatie- en informatiewetenschappen (CIW) worden toegelaten nadat je de premaster CIW met succes hebt afgerond. Voorwaarde is wel dat je hbo-vooropleiding voldoende aansluit bij de master CIW. De premaster duurt maximaal één jaar (60 studiepunten).
Op grond van je vooropleiding en specialisatiewensen bepaalt de toelatingscommissie hoe jouw individueel premasterprogramma eruitziet. In alle gevallen kan met het premasterprogramma, dat vastgesteld wordt door de toelatingscommissie, uitsluitend in september gestart worden.

Als je tot de premasterclass bent toegelaten met een hbo-diploma, dan is deelname aan een premasterassessment verplicht. Inschrijven op modules is niet mogelijk voor de premasterstudent; dit wordt verzorgd door het Onderwijsbureau.

Op de website van de VU wordt een aantal premasterclass varianten getoond afhankelijk van de vooropleiding. Dit is slechts een indicatie; per student wordt er een individueel programma vastgesteld door de toelatingscommissie. Wanneer op de website van de VU bij de zoekterm ‘premasterassessment’ wordt geschreven, komt de premasterstudent bij de juiste informatie.

Opleidingsschema

© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam
asnDCcreatorasvVUAmsterdam asnDCdateasv2018 asnstudyguideasvstudy asnDCidentifierasv50047508 asnDCtitleasvPCommunicatieenInformatiewetenschap asnDCcoverageasvTalenenCommunicatie asnDCcoverageasvVoltijds asnDCcoverageasvPremaster asnDCcontributorasvFaculteitderGeesteswetenschappen asnfacultyasv50000030