Premaster Educatie Taal- en Cultuurwetenschappen

Als je niet voldoet aan de vooropleidingseisen, dan kun je tot de masteropleiding Taal- en Cultuurwetenschappen worden toegelaten nadat je de premaster Taal- en Cultuurwetenschappen (waarin je je deficiënties wegwerkt) met succes hebt afgerond. De premaster bestaat uit maximaal 60 studiepunten.

Op grond van je vooropleiding en specialisatiewensen bepaalt de toelatingscommissie hoe jouw individueel premasterprogramma eruitziet. In alle gevallen kan met het premasterprogramma, dat vastgesteld wordt door de toelatingscommissie, uitsluitend in september gestart worden.

Als je tot de premasterclass bent toegelaten met een hbo-diploma, dan is deelname aan een premasterassessment verplicht. Let op: ben je in het bezit van een hbo-diploma van de lerarenopleiding en ben je dus tweedegraadsbevoegd? Dan is het premasterassessment NIET  verplicht.
Inschrijven op modules is niet mogelijk voor de premasterstudent; dit wordt verzorgd door het Onderwijsbureau.

Op de website van de VU wordt een aantal premasterclass varianten getoond afhankelijk van de vooropleiding en van de gewenste vervolgopleiding in de master. Dit is slechts een indicatie; per student wordt er een individueel programma vastgesteld door de toelatingscommissie. Wanneer op de website van de VU de zoekterm ‘premasterassessment’ wordt gebruikt, komt de premasterstudent bij de juiste informatie.

Opleidingsschema© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam
asnDCcreatorasvVUAmsterdam asnDCdateasv2018 asnstudyguideasvstudy asnDCidentifierasv51538758 asnDCtitleasvPEducatieTaalenCultuurwetenschappen asnDCcoverageasvKunstCultuurenGeschiedenis asnDCcoverageasvTalenenCommunicatie asnDCcoverageasvVoltijds asnDCcoverageasvPremaster asnDCcontributorasvFaculteitderGeesteswetenschappen asnfacultyasv50000030