Premaster Erfgoedstudies

Als je niet voldoet aan de vooropleidingseisen, dan kun je tot de masteropleiding Erfgoedstudies worden toegelaten nadat je de premaster Erfgoedstudies (waarin je je deficiënties wegwerkt) met succes hebt afgerond. De premaster bestaat uit maximaal 42 studiepunten.

Hieronder vind je het premasterprogramma. Dit is slechts een indicatie. Op grond van je vooropleiding bepaalt de toelatingscommissie hoe jouw premasterprogramma er uitziet. In alle gevallen kan met het premasterprogramma, dat vastgesteld wordt door de toelatingscommissie, uitsluitend in september gestart worden.

Als je tot de premasterclass bent toegelaten met een hbo-diploma, dan is deelname aan een premasterassessment verplicht.

Inschrijven op modules is niet mogelijk voor de premasterstudent; dit wordt verzorgd door het Onderwijsbureau die de opgave krijgt van de Examencommissie.

Opleidingsschema

P Erfgoedstudies